Aangifte inkomstenbelasting

Uw aangifte inkomstenbelasting snel geregeld
Uw aangifte inkomstenbelasting snel en professioneel vanaf € 55,-. Wij stellen aan de hand van de door u aangeleverde gegevens uw aangifte op en verzenden deze na akkoord naar de Belastingdienst.

Aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers
Ook voor uw aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers bent u bij Simply Numbers aan het juiste adres. Wij kunnen uw aangifte opstellen op basis van de door u aangeleverde jaarcijfers. Tevens is het mogelijk om de jaarcijfers door Simply Numbers op te laten stellen. De kosten voor een aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers zijn vanaf € 105,-.

Aangifte inkomstenbelasting

  • Uw aangifte IB voor maar € 55,-
  • Uw aangifte IB-ondernemers voor maar € 105,-
  • Professioneel advies
  • Wij verzenden uw aangifte
  • Snel geregeld
  • Toeslag aan-/verkoop huis € 20,-

Uitstelregeling
Simply Numbers kan namens u een aanvraag doen voor de uitstelregeling van de Belastingdienst. Indien u dit zelf doet, ontvangt u vrij gemakkelijk uitstel tot 1 september in het jaar na afloop van het jaar waarover u aangifte moet doen. Indien wij dit voor u doen kunnen we uw aangifte uitstellen tot 1 april het jaar daarop. Deze aanvraag moeten wij dan wel voor 1 april van het jaar na afloop van het jaar waarover u aangifte moet doen indienen. Let op, indien u voorgaande aangifte te laat was met uw aangifte, verschaft de Belastingdienst geen uitstel. U dient uw aangifte dan alsnog voor 1 april ingediend te hebben.

Aanvraag aangifte inkomstenbelasting