Werken in de cloud
Dankzij Exact Online staat uw gehele boekhouding of administratie online in de cloud. Overal inzichtelijk en gemakkelijk te bereiken. Simply Numbers is geregistreerd partner van Exact Online. U kan ons als uw accountant selecteren via Exact Online.

iPhone en Android app
Uw administratie overal inzichtelijk en gemakkelijk te bereiken via de app. Vergelijk de winst- en verliesrekening met de vorige periode. Ook voor urenschrijvers is de mobile app een uitkomst. Registreer ze ter plekke of check de overzichten.

Alles bij de hand
Documenten, artikelen, voorraadstanden, zelfs verkoopkansen per klant. En met Exact Online voor Android factureert u zelfs vanuit de app. Kortom, u bent niet alleen op tijd maar ook altijd up-to-date.

Draagbare scanner
Verwerk de stapel facturen en kassabonnen binnen no-time in de administratie. Scan alles in met de smartphone of tablet. U kunt losse bonnen direct inscannen waardoor er nooit meer bonnen kwijt raken.

Meekijken of zelf factureren
Exact Online Starter zit heel simpel in elkaar. Administratiekantoor Simply Numbers regelt de administratie en de aangiftes. Wij regelen zelfs voor u het abonnement. U factureert, beheert relaties en uploadt de bonnen. Helemaal online! Dat geeft realtime inzicht in de financiën, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Of vraag direct vrijblijvend een offerte aan.